Pereti din sticla securizata

Usi sticla securizata

Suntem producator de usi din sticla securizata: culisante, glisante sau batante, atat clare si transparente cat si sablate total, sablate cu model ales de dvs. sau chiar colorate realizate cu sticla Lacobel. Ca sisteme de deschdere oferim toata gama existenta pe piata din Romania si strainatate precum: batante, cu prindere laterala, culisante, glisante, tip armonica, cu parcare, automate si rotative.

Totodata putem realiza si partitionari de birouri cu sticla securizata, vitrine de magazine, usi din sticla pentru magazine si birouri, pereti sticla de diferite dimensiuni executati la comanda dupa proiect.

Cabine dus sticla

Fabricate din sticla securizata anticalcar, usile pentru cabinele de dus sunt un accesoriu ce transforma o baie banala intr-una spectaculoasa! Cu o investitie minima transformati cada sau cadita de dus intr-o adevarata cabina de dus.

Oferim o gama foarte mare de modele ce se pot monta in orice situatie. Absolut gratuit oferim consultanta pentru a va ajuta sa alegeti usa potrivita pentru dusul dvs. si spatiul dat din baia dvs.

 

 

Pereti sticla

 

Sunt persoane care aleg caramida, atlele gips-cartonul iar altele aleg sticla pentru pereti din interiorul birourilor sau chiar a caselor lor.

Cei ce aleg sticla, desi la prima vedere este mai scumpa de cat orice alta varianta de perete in timp vor fi mai castigati! Asta pentru ca sticla nu necesita sa fie zugravita sau tapetata, deci daca faceti un calcul sumar cu o renevoare pe an, mana de lucru, materiale si curatenie veti concluziona intocmai.

Asta din punct de vedere financiar, dar ca si imagine fara nici un fel de discutie peretii din sticla sunt o alegere premium pentru orice tip de spatiu.

Unii spun ca se sparge si pot sa aiba loc accidente! Nimic mai fals, sticla folosita este sticla de 10 mm grosime securizata la 600 de grade.

Acesta sticla este mai rezistenta la soc decat gips-cartonul sau caramida!!! daca cineva spre exemplu arunca cu un scaun intr-un perete despartitor de sticla, scaunul loveste geamul si este aruncat inapoi fara sa lase nici o urma pe geam! Intr-un perete de rigips scaunul face o gaura!

Comments are closed.