Furnizare tapet personalizat

Amintiri de neuitat, cadouri inspirate sau chiar tablouri personalizate – orice este posibil cu ajutorul serviciului Photo2Print! Orice imagine, indiferent daca este realizata cu telefonul mobil, camera foto compacta sau profesionala, este scanata sau realizata digital cu ajutorul programelor de creatie grafica si poate fi imprimata.

Imaginile imprimate pe canvas capata eleganta si autenticitatea unor opere de arta. Inramate pe rame sasiu de 25 mm din lemn de brad, cu panza acoperind in intregime rama, tablourile personalizate astfel rezultate sunt similiare operelor de arta din marile muzee, constituindu-se in amintiri de neuitat sau cadouri personalizate,extrem de valoroase.

Folosim numai canvas de cea mai buna calitate, cu 100% fibre din bumbac natural, de la producatori de renume din Anglia sau SUA. Cernelurile originale HP sau Epson si rezolutiile de imprimare folosite sunt cele mai bune existente pe piata la ora actuala, in intreaga lume. In plus, dupa imprimare, panza este protejata cu 2 straturi de lac acrilic special, ce in confera un aspect deosebit si o rezistenta sporita la razele UV (peste 200 ani), la praf si factorii mecanici.

Comments are closed.